Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik veya dairesel bir muhafaza ortamında mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana malik yahut bedii kaygıların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu yazımızda;

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış kapısı adına bina kesme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran bağırsakörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı elan buna ilgilı olarak daha ucuz olmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve randımanlı çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir strüktürda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi bağırsakin;

Yangın bapları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve tütünın intikalinin önlenmesi karınin kullanılan insanoğluın dirilik ve finans eminğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbirliıdır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl kapıların kanatı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın karınindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak bapnın kolaylıkla açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara makul halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Binalarda belli başlı standartlarda mekân alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen dünyaarı yakın davranış nazire konusu olduğu bağırsakin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve alay konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara için üretilmek zorundadır. 

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları gibi bina eminği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına alınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page