Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kapıları rastgele bir pres veya sülale sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok mutabık maliyetlidirler; münasip korumaya malik olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız derunin binanızın yangın müdafaasının sıfır başüstüneğu yekta bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının sıkı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Adida en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) taban amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide yapılmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki tütün, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların öbür katlara intikalini kösteklemek veya mümkün evetğu kadar geciktirmektir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öteki bir önemli sebebi de rastgele bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları muhtevain kolay açılabilmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları intizamlı olarak yapılmalıdır. Kapının insicamlı çkırmızıışmasını hazırlamak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun alıyoruz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yüzı düzen, yangın bapları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik Yangın Merdiveni Kapısı sektör şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı için nispeten konulevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanımını da anlatmak, kesinlikle davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yapmak, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page